zondag 2 augustus 2009

Ga er maar even voor zitten

want dit word een wat langere post.

Gisteren zijn we lekker een dagje weg geweest even de boel de boel gelaten. Naar opa en oma. Zodra ids wakker was wilde hij het liefst direct in de auto stappen om te vertrekken. Uiteindelijk zijn we rond een uurtje of 10 vertrokken. Onderweg hadden we ene hele belangrijke stop. De houtenspeelgoedwinkel in almere. Het gaat de laatste tijd erg goed met ids zijn zindelijkheid training (gelukkig). Een keer plassen is een sticker en poepen wel 2 stickers. En als de belongingskaart vol is dan mocht de ophaalbrug van thomas.

De winkel was letterlijk een snoepwinkel ook voor papa en mama. We hebben wat leuke spulletjes gekocht en natuurlijk ook de ophaalbrug. Bij opa en oma kon ids heerlijk spelen. Mama is even naar hilversum geweest en papa heeft de computer geprobeerd te repareren. En ids die is met oma wezen zwemmen. Nog snel even naar de ikea en na het eten lekker naar huis.

In tegenstelling tot gisteren was het vandaag een waardeloze dag, met veel regen. Ik ben maar lekker gaan sporten en de middag lekker voor mij zelf en het resultaat een leuke kaartDe dag afgesloten met een uurtje werken in sneek in verband met de sneekweek

Papa en ids zijn naar pake en beppe gegaan. Tuurlijk ging het potje mee. Om een uurtje of 5 kreeg ik een telefoontje: Mem ik heb een grote bah op het potje gedaan en nu krijg ik de ophaalbrug. aangezien ids nog maar 3 sticker hoefde voor een volle kaart en ook nog een keer geplast had had hij 3 stickers verdient. Nog geen minuut was hij binnen en speelde al met de ophaalbrug. Wat een feest.Een van de andere projecten die ik de afgelopen periode gemaakt hebt is een carrier voor een melkpakje. In deze carrier kunnen 2 melkpakjes. Ik moet zeggen ik ben erg tevreden over het eindresultaat.
Ik hoop in de loop van deze week mijn werkbeschrijving af te maken en deze te uploaden op mijn blog.

Morgen weer lekker op de fiets naar mijn werk want het beloofd een mooie dag te worden. Ik ben druk bezig met het maken van foto's van deze fietstocht. Ik wil tijdens het komende royallemon camp daar een miniboekje van maken. En er is nog een project in de maak. Eindelijk kan ik wat doen met de treinen boekjes van mayaroad/kaisercraft. Trienco heeft net leuke foto's gemaakt van ids en thomas en zijn vriendjes dus dat is zeker een mini album waard.

vanavond denk ik even lekker op de bank bezig met het bewerken van mijn foto's voor het minialbumtot snel

Corinne

4 opmerkingen:

Connie zei

ooooh, die carier is ook erg leuk zeg, heb ook al eens zoiets gemaakt, maar toch weer anders. Super!

Kruimel zei

Super dat je kleine man zindelijk aan het worden is! weet niet hoe oud hij is maar het is zo fijn als ze zelf naar de wc kunnen gaan

en je carrier is GAAAAF

jandokan zei

WOW die carier is erg leuk!!!

en je kleine man wordt langzaam groot... bijna weer een nieuw tijdperk aangebroken :D

groetjes Anja

Liezbeth zei

Wat kan jij toch lekker kletsen op je blog,gezellig. Gefeliciteerd met Ids, heerlijk als ze zindelijk zijn maar ook dat hij zo lekker kan spelen.
En wat heb je weer een leuke dingen gemaakt. Vooral het lunchtasje/kadotasje vond ik erg geslaagd.

groetjes Liezbeth.