vrijdag 1 mei 2009

2 bijzondere dagen

Vandaag is het 1 mei en vandaag stond een dagje croppen bij cora op het programma. Het was vandaag toch wel een vreemde dag het was de dag na. De dag na koninginnedag 2009. Een dag die zo mooi begon maar met een behoorlijke zwarte rand eindigde.

Gisteren vroeg uit de veren om naar heerenveen te gaan. Ik had een mooi plekje bemachtigd en de verkoop liep redelijk goed. Heerlijk in het zonnetje wat kan de dag nog kapot maken. tijdens het opruimen van de spulletjes om naar huis te gaan. kwam mij ook het vreselijke nieuws ten gehore. Een meneer die met zijn auto op dwars door het publiek heen gereden met als doel onze koninklijke familie. voor de ogen van het ganze land. Thuis gekomen even tv gekeken maar het beself wat er gebeurt is is er dan nog niet.

Hier voor de deur gaan de fesitiviteiten gewoon door. Er staat een brandweerauto een kraan en diverse demonstraties. Ik heb nog nooit zoveel mensen voor mijn deur gezien. Dan loopt de middag ten einde en ook wij gaan naar binnen. even tv kijken. Dan dringt langzaam door wat er gebeurt is. Vreselijk gewoon niet geloven. Mensen die genieten van koninginnedag hebben geen schijn van kans. Op een of andere manier blijven we de hele avond het nieuws volgen.

Vandaag moeten we de balans opmaken 6 onschuldige mensen hebben de dood gevonden en waarom dat zullen we nooit exact weten want ook de dader is overleden.

vandaag scheen het zonnetje weer een lekker dagje om te croppen te kletsen en te spelen bij cora. Al vroeg belde liezbeth die verdwaald was in het prachtige frieseland. Ids was in het begin was onwennig, maar al gauw was het feest in de tuin van cora. fietsen rennen springen glijen etc etc. toen kwamen er ook nog 2 groene (john deere) traktors die achter het land gingen maaien. Een prachtig gezicht 3 kindjes aan het hek de tacktors bewonderen. Helaas geen foto gemaakt.
Ook het sloot avondtuur van een van de kinderen van cora is niet op de gevoelige plaat vastgelegd.

We hebben heerlijk van elk terras in de tuin van cora genoten. We hebben gezellig gekletst en ook nog even gecropped. Een dag zeker voor herhaling vatbaar.

fijne avond allemaal en voor de scrappers een creatief weekend want zondag is het nationale scrapbookdag

liefs corinne

Geen opmerkingen: