woensdag 2 september 2009

camp project

In het weekend van 21-23 augustus ben ik met royallemon op camp geweest. Ik had natuurlijk genoeg zut bij mij om nog 6 campen bezig te zijn, maar het project was zo leuk en arbeidsintensief dat ik daar eigenlijk het hele weekend mee bezig ben geweest en het resultaat mag er zijn. Het is een minialbum geworden over de 25 kilometer die ik fiets van en naar mijn werk. De bloemen planten, borden en landschappen die ik onderweg tegenkom. Ik vond het erg leuk om dit een keer vast te leggen. het zijn dingen die je vaak vergeet maar toch erg mooi zijn.

hier wat foto's de buitenkant/kaft

de kaft is gemaakt van katoen bewerkt met een mask en verf en opgevuld met fiberfill

en nu een impressie van de binnenkantde binnenkant heb ik gebruik gemaakt van papier van kaisercraft, wat knopen lint en bloemen en natuurlijk mijn silhouette.


doordat ik mijn iets beter voel heb ik dit album af kunnen maken. Ik heb dus inderdaad een voedselvergiftiging en de bacterie zal letterlijk mijn lichaam uit moeten voordat ik van al mijn klachten af ben. De ene dag gaat het beter dan de andere, maar alles is beter dan de hele dag in bed liggen


tot snel

Corinne

3 opmerkingen:

Ingrid zei

Wat een leuke project. De buitenkant van het album vind ik heel gaaf. En wat fiets jij langs een mooie route naar je werk. Leuk om al die plekjes vast te leggen.

Hetty zei

Wat een mooi boekje is het geworden

Jetty zei

Wat een superleuk boekje is dit geworden. En het onderwerp is ook ontzettend leuk gekozen.