zaterdag 11 juli 2009

einde vakantie

De vakantie zit er weer op en de werkweek gaat weer bijna beginnen. We hebben een een wisselvallige vakantie gehad. Niet alleen met met betrekking tot het weer maar ook tot de plaats waar we stonden.

Onze eeste bestemming was biscarosse. Op zich een harstikke mooie streek en ook een aangename temperatuur. Op papier hadden we een mooie camping gevonden alleen dit viel toch een beetje tegen. we werden eerst in het zwart zand geparkeerd, maar dat ik redelijk snel gecorrigeerd met mijn 6 woorden frans, alleen dat betekende wel weer inklappen en verhuizen.

De eerste week hebben we vrij weinig gedaan, vooral bijkomen van alle drukte van afgelopen jaar. Toen werd het weekend en was er salsa weekend. het is te vergelijken met een scrapcamp alleen dan voor 500 man en alleen maar salsa muziek van vrijdagavond 19.00 uur tot zondag avond 18.00 en nachten inclusief.
we werden toen ook nog bijna het zwembad uitgestuurd omdat we geen armbandje hadden. Ja kunnen wij er wat aan doen dat ze deze niet gegeven hadden. Maandags daarop werd het warm heel warm. dit was voor ons de druppel. we zijn ons gaan orienteren en we zijn woensdags 1 juli vertrokken richting het noorden van Frankrijk. al heel lang wilde ik naar mont st michel. Dit werd dan ook het doel van de reis. De camping was een verademing. Ids had gelijk een belgisch vriendje (brent) en we hebben ids de hele week niet meer gezien of gehoord. De camping werd met de fietsen onveilig gemaakt en ze brachten vele uren in de speeltuin door. Papa en mama vonden dit toch wel eng want het was aan de andere kant van de camping.

We hebben in deze laatste week ook veel gezien en ondernomen. Het is een prachtige kust met veel engelische invloeden. Absoluut de moeite waard om nog eens terug te komen. Helaas was het weer wat wisselvalliger en daardoor konden we niet optimaal gebruik maken van het zwembad wat vele glijbanen had.

Dinsdag 7 juli zijn we naar huis gereden. We zijn eerst naar baarn gegaan. Maar om daar te komen moesten we eerst langs antwerpen. Dit was een groot drama. onderweg hadden wij al veel regen gehad en dit had inmiddels ook zijn weg naar antwerpen gevonden. Al met al een dik uur vertraging. Tegen achten kwamen we aan in baarn. Voor ids was het een feest spelen met opa en oma nieuw speelgoed, rijden op de tractor. we hebben hem daar met een gerust hart achtergelaten en zijn later op de avond doorgereden naar huis. Na een kort inspectie van de woning (ships vlooien) en een knuffel aan de poezenbeesten geslapen in ons eigen bedje.

woensdag (mijn verjaardag) stond in het tegen van schoonmaken en opruimen. dit is toch wel altijd de kanttekening van een vakantie. Tussen de buien door de vouwwagen schoongemaakt en leeggehaald. het grasveld gemaaid en huis hele maal gestofzuigd. 's avond toch een beetje mijn verjaardag gevierd door samen lekker uit eten te gaan.

En ik had een giga prijs gewonen ik heb namelijk een cricut gewonnen met create 4 fun. Dit was toch wel een toppertje.

Donderdag nog even boodschappen gedaan met zijn tweeen en daarna was het wachten op ids. Nog snel even een slinger opgehangen want mem is jarig en dan horen er slingers. Ik heb een prachtige poef gekregen voor buiten bij onze lounge set en een dienblad voor buiten die voorkomt dat we 10 keer moeten lopen.

Ja en dan gaat de week snel vrijdag nog gerommeld in huis want het was regen regen regen. en 's avond al lekker creatief bezig geweest.

Vandaag komen heit en mem voor mijn verjaardag. Wat gaan drie weken vakantie toch snel

2 opmerkingen:

Cora Hoekstra zei

Wat is Mont Saint Michel indrukwekkend hè, we zijn er 2 jaar geleden naar toe geweest.
Leuke stoere laars heb je gemaakt.
Heerlijk hè dat Ids speelt, alleen is het nog leuker om hem wel in het vizier te hebben als hij speelt.

Heel veel sterkte/succes/plezier weer met het leven van alle dag.
En tot over 4 weken.

Cora

Karin zei

Owww, dat is inderdaad een rommelige vakantie zo ja. Ik vind salsamuziek wel leuk, maar om dat nou een heel weekend 24 uur per dag te horen is een heel ander verhaal... Gelukkig was het in Normandië wat rustiger en het weer... tja dat is daar heel vaak wat wisselvallig (bijna Nederlands). Maar de thuiskomst met een cricit maakt dat je jullie vakantieleed hopelijk snel vergeet.