zaterdag 13 juni 2009

de laatste loodjes

De afgelopen week is er van ceatieve uitspattingen weinig gekomen. het heeft voornamelijk in het teken gestaan waar gaan we heen op vakantie. Word het de harz duitsland. Gaan we naar de zon in spanje of gaan we ergens anders heen. Na wat overleg en vooral veel kijken naar de weersvoorspellingen hebben we besloten om naar frankrijk te gaan bis carosse. net even onder bordeaux op een redelijk 2 dagen rijden afstand, maar vooral een plek waar de kans op zon erg groot is. Dat is voor ons op dit moment erg belangrijk.

Nog een week werken en dan is het zover dan mogen we op vakantie. toch zal het nog een redelijk drukke week worden. Trienco moet extra werken en ook ik heb nog wat belangrijke afspraken in de agenda staan.

maar toch begint ons huis al langzaam vakantie invloeden te onstaan. Er staat een krat op de wachmachine met mee te nemen boodschappen. ook voor de ontspanning onstaan er her en der wat pakketjes. heerlijk vind ik deze periode.

toch heb ik nog wel wat gemaakt. Een cadeautje en een truste is af.
4 opmerkingen:

Liezbeth zei

O leuk weer zeg. leuk kadootje en leuke pop voor in de slaapkamer met dat kussentje, echt schattig.
Ik wens je alvast een prettige vakantie, hoewel ik je nog wel zal lezen voor de 22ste,LOL.

Cora Hoekstra zei

ik vind truste wel heel erg lief, en je heb het gieterkaartje ook al af. nog even en dan lekker vakantie, veel plezier in Frankrijk.

Liezbeth zei

ps. Bicarosse is mijn favoriete vakantie bestemming in Frankrijk. Lekker stoere golven (er is strandbewaking)en leuke toeristenplaatsjes. En snachts koelt het af waardoor je ook nog lekker slaapt.

Simone zei

Wat een leuke dame heb je gemaakt zeg! Fijne vakantie alvast gewenst!

Groetjes,

Simone