zondag 21 december 2008

Dank je wel

De laatste maand ben ik niet echt creatief bezig geweest. We hebben het druk gehad veel verjaardagen en dan natuurlijk ook nog sinterklaas. Ik heb wel wat gemaakt. Een van de laatste projecten is dit geweest. Vorig weekend ben ik met scrapart voor de tweede keer dit jaar een weekend weg geweest. Het was gewoonweg weer super. Als bedankje voor al hun inzet en het fantastische weekend heb ik dit gemaakt. Ze zullen het dus eerdaags in hun brievenbus ontvangen.
Links (donkergroen) is een een doosje met daarin 4 melkpakjes. Rechts is een rugzak. Erg leuk om te maken en zeker iets wat ik nog waker zal maken.
Een van mijn recente aankopen is nestabilities en dan de scallop vorm in combinatie met de ronde tekst stempels is dit echt een super aankoop geweest waar ik nog weel gebruik van zal maken.
Een tweede project waar ik veel tijd op dit moment insteek is mijn daily december album. Als basis heb ik het oh tanneboom album genomen dat we gemaakt hebben tijdens scrap a ganza. Het word echt geweldig en vorderd gestaag. Ik ga nu even verder
fijne avond nog
gr corinne

Geen opmerkingen: