zondag 3 oktober 2010

tuinbaan oosterhoff

toen ik klein was heeft mijn tante een treinbaan gekocht voor in haar peuterklas op school. Al gauw sloeg die vonk over naar mijn vader. het maakt dan niet uit dat je dan 2 meiden hebt. dus van kleins af aan heb ik gespeeld met playmobiel en natuurlijk de trein. Toen dat treintje een keer ging rijden voor ids was ook trienco om. Mijn tante heeft samen met haar man een baan in de tuin gebouwd. Een prachtige baan waar ze veel plezier aan beleefd hebben. Joke is 6 jaar geleden overleden en toen is de baan in het vergetenheid geraakt en kon mijn oom het niet meer bij houden. Maar helemaal verloren doen gaan wilde mijn oom niet en samen met trienco heeft hij de baan uit zijn tuin gehaald. Met als doel dat wij in de toekomst een mooie baan in de tuin komt te rijden. Dus vandaag was het tijd om de baan schoon te maken. het was mooi weer 24 graden dus buiten kon alles lekker drogen. toen ik thuis kwam van sporten lag er dus overal spoor

De komende tijd moet de rails gecontroleerd worden en de bedrading worden nageken. Ik ben verantwoordelijk geworden voor het opknappen van de huisje. dus de familie oosterhoff zal menig avondje op de hobbykamer doorbrengen.
tot snel Corinne

2 opmerkingen:

Anoniem zei

leuk project en zeker voor Ids!
ben benieuwd naar het vervolg
grt Yvonne

Anoniem zei

O die huisjes, ben verliefd.....wat een ontzettend leuk project. Heb je ook een foto hoe het er in de goede tijd bij je tante uitzag?
groetjes Liezbeth.