Pagina's

zaterdag 20 juni 2009

even proberen



nu nog een cricut winnen

vrijdag 19 juni 2009

vakantie

Vandaag is de eerste dag van mijn vakantie. De komende 3 weken hoef ik niet aan het werk. De afgelopen dagen begon de berg met boodschappen op de wasmachine steeds groter te worden. Nu kan er echt niets meer bij. Maar ook was ik aan het nadenken wat ik mee wilde nemen op vakantie. Wel of niet een traveljournaal en hoe moet die er dan uit zien.

Uiteindelijk is het dit geworden. Het is gemaakt van stof in combinatie met een bind it all. Ik heb van elk kleurtje een stuk op visiline gestreken. Het is dus lekker stevig voor het maken van bloemen en andere embellisment. Daarnaast ook nog gewoon losse stof mee vilt en bij passend borduurgaren. Ik zie wel wat het gaat worden. Eigenlijk al heel lang hou ik tijdens de vakantie een soort van dagboek bij, ik ben dankzij tante joke niet anders gewend dus ook dit jaar moest er een album mee.


maar dit is niet het enige wat mee gaat ik heb nog een 2 kaarten kits gemaakt en daarnaast heb ik wat tilda patronen klaar gemaakt om mee te nemen. Dit alles zit in deze tas. Nu nog door de balletage commissie (trienco) krijgen



dus iedereen een fijne dag nog en tot over een week of 3

gr corinne

zondag 14 juni 2009

scrap summer fest

via het forum van life time moments heb ik mij opgegeven voor het summer scrap fest. Gedurende de hele zomer zijn er 2 keer in de week diverse uitdagingen. Sommige zijn goed te doen en sommige vergen wat denk werk. De volgende layouts heb ik naar aanleiding er van gemaakt

alleen bruin en oranje gebruiken en wit/ecru




Op deze layout heb ik best wel lopen stoeien. ik moet zeggen ik ga hem steeds leuker vinden vooral de groepsfoto layout

Ook deze layout is gemaakt voor diverse challenges



gr corinne

zaterdag 13 juni 2009

de laatste loodjes

De afgelopen week is er van ceatieve uitspattingen weinig gekomen. het heeft voornamelijk in het teken gestaan waar gaan we heen op vakantie. Word het de harz duitsland. Gaan we naar de zon in spanje of gaan we ergens anders heen. Na wat overleg en vooral veel kijken naar de weersvoorspellingen hebben we besloten om naar frankrijk te gaan bis carosse. net even onder bordeaux op een redelijk 2 dagen rijden afstand, maar vooral een plek waar de kans op zon erg groot is. Dat is voor ons op dit moment erg belangrijk.

Nog een week werken en dan is het zover dan mogen we op vakantie. toch zal het nog een redelijk drukke week worden. Trienco moet extra werken en ook ik heb nog wat belangrijke afspraken in de agenda staan.

maar toch begint ons huis al langzaam vakantie invloeden te onstaan. Er staat een krat op de wachmachine met mee te nemen boodschappen. ook voor de ontspanning onstaan er her en der wat pakketjes. heerlijk vind ik deze periode.

toch heb ik nog wel wat gemaakt. Een cadeautje en een truste is af.




zondag 7 juni 2009

2 kaartjes

vanavond 2 kaartje afgemaakt







gr corinne

even wat layouts

veel gewerkt veel afspraken weinig tijd om te scrappen. Maar het is mij toch gelukt wat te maken